Dovanų kortelė

Dovanų kortelė

Pakviesk ją prie balto tilto ir pagaliau pasakyk ką jau seniai norėjai prisipažinti.

Pakviesk mamą prie balto tilto ir padėkok jai, nes kartais jai atrodo, jog jos vaikas gyvena toli toli.

Pakviesk draugą ir pasveikink jį su nauju darbu. Įrodykim visiems, kad mes džiaugiamės ne tik degančiu kaimyno tvartu.

BALTAS TILTAS – visoms progoms. Nupirk jai, mamai ar draugui dovanų kortelę ir šventė taps dar didesne.

Kai ieškai ką padovanoti, neužmiršk, kad daiktai lūžta, gėlės vysta ir tik prisiminimai kartu išlieka amžinai. Padovanok artimam žmogui BALTO TILTO dovanų kortelę ir padovanosi atmintį, kuri truks amžinai.

BALTO TILTO dovanų kortelę galėsi įsigyti jau netrukus.

 

KUR GALIMA PANAUDOTI?

MŪSŲ RESTORANAI

Rankų darbo prancūziški desertai ir rageliai, aukščiausios klasės rūšinė kava, naminiai ledai... užeikite į SUGAMOUR ir jūs niekuomet nepajėgsite mūsų pamiršti.
MENIU
Specialiose keptuvėse daržovės, mėsa, žuvis trumpai apdorojami ypač aukštoje temperatūroje, kad išlaikytų maistines ir skonines savybės, o visi ingredientai tobulai išskleistų savo skonį.
MENIU
10 centimetrų "brioche" bandelės ir 8 centimetrai skonio tarp jų. Aštriai, traškiai, saldžiai, sultingai, sūriai, kvapiai, rūgščiai svaigaus skonio. Klasikiniai ir modernūs burgeriai iš patyrusių ugnies meistrų.
Turkų gatvės maistas – tarp pasaulio virtuvių mėgiamiausių. Kebabas – turkų virtuvės karalius, o ALA TURKA – kebabo meistrai, kurie mokėsi iš geriausių.
Prancūzams "crepas" - kaip lietuviui duona. Jis priims bet kokį įdarą ar padažą. Jis tinka susukti mėsai, varškei ar daržovėmis. Blynas tas pats, tačiau skonių – tūkstančiai.
MENIU
Šviežia... traškanti... kvepianti. Tokia, kokia turi būti vištiena, kad dėtume ją į lavašą, burgerį ar dešrainį. Kad valgytume ją sumuštiniuose, po gabalėlį ar kibirėliais.
Chinkaliai kupini gruziniškų žolelių aromato, minkšti ir purūs chačapuriai, sultingas šašlykas, sodrūs troškiniai ir sriubos. Tai - tikri gruziniški patiekalai. Užeikit, svečias būsit.
Gero maisto tėvynėje Italijoje – valgis ruošiamas širdimi ir su daina. Mes sudedame į savo maistą širdies karštį ir skambias melodijas, todėl mūsų pica ne tokia kaip kitur, o tradiciniai itališki patiekalai pilni muzikos ir vasaros.
Tai skanūs orientalistiniai burtažodžiai gyoza, sushi ir ramen. Tai japoniška, kelių ingridientų virtimo gurmanišku šedevru meistrystė. Tai daugiau nei 500 metų receptai ir modernios jų interpretacijos.
Net 16 rūšių midijų. Krevetės. Kalmarai. Kasdien vis kita šefo žuvis. Mūsų meniu – visi pasaulio okeanai.
MENIU
Mūsų vyšnaitė, ne bet kokia, o girtut girtutėlė. Ji – mūsų meistrų sumaišyti ko gero geriausi, puikiausi ir skaniausi kokteiliai. Alkoholiniai, bet atsiras ir tiems, kurie nori vienaragio ašarų ar elfų pievų gėrimų.